Servicegade 33, 3600 Frederikssund “Hundehuset”

Servicegaden 33, 3600 Frederikssund
57-61
Ledig fra: 01/10/2019
Lejenummer:
7.216,15-7.722,55
Rum: 2
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Tilladt
Altan: Ja
Forudbetalt leje: 7.216,15-7.722,55
Depositum: 21.648,45-23.167,65
Aconto varme: 400
Aconto vand: 200

Opførelsen af et nyt lejlighedskompleks på Servicegade 33, 3600 er gået i gang, og forventes indflytningsklar pr. 01. oktober 2019.

Der kommer 18 nye lejligheder, hvoraf Nima Ejendomme udlejer de 12 af dem. Ejendommen er i 3 etager og har elevator, og det er et krav at lejer har en hund ved indflytning. Der må ikke grilles på altanerne. Der er dog givet dispensation til at lejlighederne på 2. sal, øverste etage, kan anvende gasgrill.

Lejlighederne ligger lige overfor Bløden, som er et stort grønt område med rige muligheder for at hundeluftning. Ejendommen ligger centralt i Frederikssund, tæt på indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport.

Lejligheden indeholder entre, et værelse, samt køkken og stue ud i et, en fantastisk altan som er syd/vestvendt og dermed dejlig aftensol. Lejlighederne er indrettet efter, at lejer har hund. Den er derfor bygget i dyre venlige materialer som blandt andet gør sig gældende ved at der er betongulv i lejligheden.

Til lejlighederne i stuen og på 1. sal medfølger der et skur på 3m2 beliggende i gården. Til lejlighederne på 2. sal er der et depotrum i lejligheden.

Køkkenet bliver med god skabsplads, emhætte, plads til komfur, samt køleskab. Hårde hvidevare medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er med gulvvarme og håndklædetørre. På badeværelset er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det er et krav, at man ikke er registreret i RKI, samt at hunden opfylder nedenstående krav:

Lejekontrakten er betinget af, at lejer ved underskrift af lejekontrakten er af ejer en hund, og kan fremvise en police, som er tegnet i ejerens navn på hunden, samt oplysninger om forsikringsselskab og forsikringspolicenummer. Endvidere må hundes vægt ikke overstige 40 kg.

Følgende hunderacer er ikke tilladte:

Amerikansk Bulldog

Amerikansk Staffordshire Terrier

Bandog

Boerboel

Centralasiatisk Ovtcharka

Dogo Argentino

Fila Brasilerio

Kangal

Kaukasisk Ovtcharka

Pitbull Terrier

Sarplaniac

Sydrussisk Octcharka

Tornjak

Tosa Inu

Kontakt Nima Ejendomme på kontakt@nima-ejendomme.dk, for at tilsendt materiale om hvordan at du reservere en af lejlighederne.