Medarbejdere

 • Niels M. Viuff

  Ejer
  Når der opstår gøjl og gak på kontoret,
  er Niels som regel kilden til det.
  Han er manden med ideerne, og så
  har han aldrig haft et behov for at
  sidde stille ved skrivebordet.

  niels@nima-ejendomme.dk
 • Cecilie D. Viuff

  Marketing & HR
  Cecilie er glad for at være på vandet. Men når hun er på landjorden, står hun for den daglige ledelse og markedsføring hos Nima. Og der er lige så meget fart på, som når hun surfer på en blå bølge.

  cecilie@nima-ejendomme.dk
 • Caroline Bertelsen

  Administration og Reception
  Caroline er det unge beat på kontoret. Hun holder styr på kunderne, og er den venlige stemme, du får i øret, når du ringer til Nima. Caroline sørger for at hjælpe med, at der er styr på alt det administrative.

  caroline@nima-ejendomme.dk
 • Line Ørbech

  Administration & Regnskab
  Line er kontorets indre struktur. Hun holder styr på alt og alle, og så er hun så glad for sin fine frugthave, at hun også holder styr på sine kollegaers vitaminbalance med små hjemmedyrkede lækkerier.

  line@nima-ejendomme.dk
 • Simon Gredal

  Administration & regnskab
  Simon elsker Excel. Han knuselsker det faktisk. Så meget at han gerne stillede op i DM i excel, men det kan ikke lade sig gøre for han skal også have tid til at være sammen med familien.

  simon@nima-ejendomme.dk
 • Camilla J. Markussen

  Administration & Regnskab (På barsel)
  Når Camilla ikke er udadvendt, imødekommende og hjælpsom administrativ virtous, så løber hun. Ikke så meget af lyst, men simpelthen fordi hun er nødt til det på grund af sin store, søde tand.

  Camilla@blueboxstorage.dk
 • Ronnie B. Larsen

  Byggeri
  Ronnie løber altid hurtigt. Både som bygningskonstruktør og som sportsmand i fritiden. Han har også lange ben, så det giver sig selv, at han rykker hurtigere end de fleste. Ronnie er kontorets Iron man.

  ronnie@nima-ejendomme.dk
 • Casper B. Nielsen

  Byggeri
  Casper er både god til at tale med kunder, leverandører og sine dejlige kollegaer, og så kender han byggebranchen særdeles godt fra sin tid som tømrer. Når han en sjælden gang ikke arbejder okser han rundt på en fodboldbane eller på sin motorcykel.

  casper@nima-ejendomme.dk
 • Emil Sauer

  Byggeri
  Når Emil ikke bruger sin fritid på at fræse igennem de nordsjællandske skove på sin mountainbike, så lader han sin baggrund som snedker komme vores kunder til gode i vores byggeriafdeling.

  emil@viuff.as
 • Mickey E. Nielsen

  Ejendomme
  Mickeys verden kredser om kager. Sådan går det, når er uddannet kok og har forfinede smagsløg. Udover at tænke på kager er Mickey også vores ejendomsmester, og han sørger for at alt det praktiske spiller.

  mickey@nima-ejendomme.dk
 • Helle Westergaard

  Økonomichef
  Helle har styr på økonomi og budgetter. Hun har et øje på hver finger og står altid til rådighed med hjælp og gode råd.

  helle@viuff.as
 • Jesper Steen Busch

  Ejendomme
  Jesper er vores blæksprutte. Med sin flair for mekanik har han styr på både maskiner, værksted og på vores ejendomme. Og når vi engang imellem får ham til at holde fri, nyder han livet
  på det åbne vand i en båd.

  jesper@nima-ejendomme.dk
 • Zita

  Assistent
  Zita er kontorets maskot. Og med Zitas store hengivenhed for mad, så passer hun særdeles godt ind. Det er jo trods alt en labrador. Kontakt Zita ved hjælp af godbid.