Medarbejdere

 • Niels M. Viuff

  Ejer
  Når der opstår gøjl og gak på kontoret,
  er Niels somregel kilden til det.
  Han er manden med ideerne, og så
  har han aldrig haft et behov for at
  sidde stille ved skrivebordet.

  niels@nima-ejendomme.dk
 • Cecilie D. Viuff

  Marketing & HR
  Cecilie er glad for at være på vandet. Men når hun er på landjorden, står hun for den daglige ledelse og markedsføring hos Nima. Og der er lige så meget fart på, som når hun surfer på en blå bølge.

  cecilie@nima-ejendomme.dk
 • Caroline Bertelsen

  Administration og Reception
  Caroline er det unge beat på kontoret. Hun holder styr på kunderne, og er den venlige stemme, du får i øret, når du ringer til Nima. Caroline sørger for at hjælpe med, at der er styr på alt det administrative.

  caroline@nima-ejendomme.dk
 • Line Falkensten

  Administration & Regnskab
  Line er kontorets indre struktur. Hun holder styr på alt og alle, og så er hun så glad for sin fine frugthave, at hun også holder styr på sine kollegaers vitaminbalance med små hjemmedyrkede lækkerier.

  lf@nima-ejendomme.dk
 • Camilla J. Markussen

  Administration & Regnskab
  Når Camilla ikke er udadvendt, imødekommende og hjælpsom administrativ virtous, så løber hun. Ikke så meget af lyst, men simpelthen fordi hun er nødt til det på grund af sin store, søde tand.

  Camilla@blueboxstorage.dk
 • Simon Gredal

  Administration & regnskab
  Simon elsker Excel. Han knuselsker det faktisk. Så meget at han gerne stillede op i DM i excel, men det kan ikke lade sig gøre for han skal også have tid til at være sammen med familien.

  simon@nima-ejendomme.dk
 • Ronnie B. Larsen

  Byggeri
  Ronnie løber altid hurtigt. Både som bygningskonstruktør og som sportsmand i fritiden. Han har også lange ben, så det giver sig selv, at han rykker hurtigere end de fleste. Ronnie er kontorets Iron man.

  ronnie@nima-ejendomme.dk
 • Oliver D. Bokk

  Byggeri
  Oliver er en rigtig gør-det-selv-type og en vaskeægte perfektionist. De to ting kombineret med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør gør underværker. Og så er han endda en haj udi film og serier.

  oliver@nima-ejendomme.dk
 • Casper B. Nielsen

  Byggeri
  Casper er vores byggeleder, hvilket passer Casper rigtigt godt, da han som tidligere tømrer kender byggebranchen særdeles godt indefra. Derfor falder det også helt i tråd, at han er uddannet som bygningskonstruktør.

  casper@nima-ejendomme.dk
 • Mickey E. Nielsen

  Ejendomme
  Mickeys verden kredser om kager. Sådan går det, når er uddannet kok og har forfinede smagsløg. Udover at tænke på kager er Mickey også vores ejendomsmester, og han sørger for at alt det praktiske spiller.

  mickey@nima-ejendomme.dk
 • Emil Sauer

  Byggeri
  Når Emil ikke bruger sin fritid på at fræse igennem de nordsjællandske skove på sin mountainbike, så lader han sin baggrund som snedker komme vores kunder til gode i vores byggeriafdeling.

  emil@viuff.as
 • Anette Jul Mollerup

  Personlig Assistent
  Anette er vores blæksprutte. Hun assisterer Niels Viuff med alverdens opgaver, og  så er hun glad for fart over feltet – både på kontoret og på hendes motorcykel.

  anette@nima-ejendomme.dk
 • Zita

  Assistent
  Zita er kontorets maskot. Og med Zitas store hengivenhed for mad, så passer hun særdeles godt ind. Det er jo trods alt en labrador. Kontakt Zita ved hjælp af godbid.