Kocksvej 28, 3. dør 13, Frederikssund

Kocksvej 28, 3. dør 13, Frederikssund
60 m2
Ledig fra:
Lejenummer: 100-321-2
7.650,00 DKK
Rum: 2
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 7.650,00 DKK
Depositum: 22.950,00 DKK
Aconto varme: 400,00 DKK
Aconto vand: 300,00 DKK

Flot 2 værelses lejlighed med fransk altan udlejes

Byggeriet af næste etape af Falkenborghaven på Kocksvej 28 er i fuld gang og forventes at stå klar til indflytning i marts 2023. Ejendommen vil byde på 68 splinternye, moderne og lækre lejligheder fordelt på 4 etager tegnet af Mangor & Nagel arkitekter. Ejendommen vil indeholde elevator, og der vil være gode parkeringsmuligheder for både bil og cykel. Der vil endvidere være ladestandere til opladning af el-bil.

Stuens facade vender ud mod en skøn fransk altan, som vender mod syd/vest. I lejligheden er der ventilationsanlæg med såvel ind- som udblæsning.

Køkkenet er designet til at skabe en god rummelighed, samt masser af fribevægelse. Køkkenet, med elementer fra Svane, har god skabsplads, emhætte samt plads til både komfur og opvaskemaskine. Hårde hvidevarer medfølger ikke.

Badeværelset er med gulvvarme, og der medfølger en håndklædetørrer og et skab. På badeværelset er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden medfølger der et depotrum på 3 m2.

Lejligheden har en skøn central placering i byen, som ligger tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og i forlængelse af Frederikssund bypark, som er et skønt grønt område med legeplads, hvor der må grilles, spille bold m.m.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejere med hund har fortrinsret til lejemålet. For at opnå tilladelse skal hunden være lovlig samt forsikret. Der må max bo 3 hunde pr. lejlighed med en samlet vægt på 40 kg. Det er desuden også tilladt at have fisk, små fugle, skildpadder og hamster , så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

Lejligheden er ledig fra den 9. marts 2023 

Byggeriet er stadig under opførelse, og det er derfor endnu ikke muligt at komme til fremvisning af boligerne. Så snart de er klar, vil fremvisning blive annonceret.