Kirkegade 2, 1. F, Frederikssund

Kirkegade 2, 1. F.
102,75 m2
Ledig fra:
Lejenummer: 1-101-18
10.189,38 DKK
Rum: 3
Elevator: Nej
Parkering: Nej
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 10.189,38 DKK
Depositum: 30.568,14 DKK
Aconto varme: 700,00 DKK
Aconto vand: 200,00 DKK

Fantastisk lejlighed i to plan midt i Frederikssund gågade udlejes

Lejemålet er en nyisstandsat treværelses lejlighed fra 2006. Lejligheden indeholder et stort badeværelse med plads til vaskesøjle, to værelser, køkken samt stor stue. Køleskab medfølger ikke.

Stuen har loft til kip og fransk altan med flot udsigt over gågaden. Der er meget fint lysindfald specielt på øverste plan.

Til lejemålet er der adgang og brugsret til opbevaring af mindre ting.
Lejligheden ligger midt i Frederikssund gågade og tæt på byens shoppingcenter. Bag gågaden ligger det grønne område, Bløden, som er perfekt til en gåtur eller picnic. Der er kort afstand til havnen, skoler, biograf og det hyggelige café-liv i byen. Der er s-tog og busser indenfor gå- og cykelafstand.
Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden er ledig fra den 1. marts 2021.

Fremvisning torsdag den 7. januar 2021 kl. 17:30 efter forudgående tilmelding.

Mulighed for indskudsfri lejebolig med KEYHOLE: Som noget nyt har vi indgået samarbejde med virksomheden Keyhole omkring indskudsfri lejebolig. Det betyder at du kan leje en lejlighed hos os uden at betale depositum eller forudbetalt leje med hjælp fra Keyhole, som stiller garanti for et beløb svarende til hvad du skulle have betalt til os i depositum og forudbetalt leje. Hos Keyhole betaler lejer et oprettelsesgebyr og en lav månedlig ydelse som løber sideløbende med lejeforholdet hos os og lejer skal ved fraflytning kun betale de faktiske istandsættelsesomkostninger. For at benytte Keyhole, er det et krav at lejer ikke er registreret i RKI. Læs mere på www.usekeyhole.com eller kontakt Nima for at høre nærmere om dine muligheder.