Lej opbevaringsplads

Skal du flytte, og har du brug for midlertidig opbevaring af dine ting? Eller der ikke plads til skiene og vintergarderoben i lejligheden?

Hos vores søsterselskab Blue Box har vi den plads, du står og mangler. Der kan du nemt og sikkert opmagasinere dine ting, og som lejer hos NIMA får du 10 procent rabat på leje af lagerplads hos Blue Box de første tre måneder.

Vi udlejer boxe i fire størrelser fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har både boxe stående inden- og udendørs, alt efter om du har behov for tempereret eller uopvarmet opbevaring. Har du ting, som ikke kan tåle frost eller fugt, anbefaler vi dig at leje en indendørs box. De er placeret i vores lagerhal, hvor der altid er mindst seks grader. Alternativt kan du vælge en isoleret container som mindsker kondens, men er uopvarmet.

Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og sikkerheden er i top på vores lagerhotel, der er videoovervåget.

LÆS MERE på Bluebox’ hjemmeside