Falkenborgvej 1D, st. dør 3, Frederikssund

Falkenborgvej 1D, st. dør 3, Frederikssund
59
Ledig fra: 01/06/2020
Lejenummer: 1-100-147
7.520,05 DKK
Rum: 2
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Ja
Forudbetalt leje: 7.520,05 DKK
Depositum: 22.560,15 DKK
Aconto varme: 400,00 DKK
Aconto vand: 200,00 DKK

Skøn toværelses lejlighed med altan udlejes

Lejligheden er indrettet med et soveværelse, stue og køkken i alrum og et badeværelse. I lejligheden er der egetræsgulve og et ventilationsanlæg med såvel ind- som udblæsning. Stuens facade er nordvestvendt, og har en stor altan på 6m2.

Der er isoleret efter de nyeste krav, og der er etableret solceller på taget af ejendommen, der bidrager til et grønnere elforbrug.

Køkkenet er et vinkelkøkken med god skabsplads, emhætte og plads til komfur. På modstående væg er der et kosteskab og plads til en opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er med gulvvarme, og der medfølger en håndklædetørrer og et skab. På badeværelset er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden medfølger der et depotrum på 3 m2.

Ved Falkenborgvej-lejlighederne er der en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Lejligheden ligger i forlængelse af Frederikssund bypark, som er et skønt grønt område, hvor der må grilles, spille bold m.m.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Fremvisning efter foregående telefonisk aftale.