Falkenborgvej 1C, 2. dør 3, Frederikssund

Falkenborgvej 1C, 2. dør 3., Frederikssund
63
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-189
6.695,57 DKK
Rum: 2
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Ja
Forudbetalt leje: 6.695,57 DKK
Depositum: 20.086,71 DKK
Aconto varme: 400,00 DKK
Aconto vand: 200,00 DKK

Velkommen til et nyt spændende byggeri centralt i Frederikssund og med mulighed for unik udsigt ud over Roskilde Fjord.

Byggeriet for Tårnet på Falkenborgvej 1C er næsten færdigt, og der kommer i alt 70 nye, moderne og lækre lejligheder fordelt på hele 14 etager.

Her er der både plads til dig, der vil bo alene og til den lille  familie, da Tårnet vil komme til at indeholde følgende: 28 stk. 2-værelses, 14. stk. 2-værelses med lukket altan og 28 stk. 3-værelses lejligheder.

Ejendommen vil indeholde elevator, og der vil være gode parkeringsmuligheder. Der vil være en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejligt grønt område, hvor der er etableret ny legeplads med pannabane samt outdoor træningsområde. Her er der rig mulighed for leg og sjov for børnene og gode træningsmuligheder for de voksne. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden

Hver kvadratmeter i lejligheden er nøje gennemtænkt. I lejligheden vil der blive lagt flotte egetræsgulve. Der vil være et nyt forbedret ventilationsanlæg med såvel ind- som udblæsning. Og lejlighederne bliver isoleret i forhold til nyeste krav.

Køkkenet vil blive udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårdhvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er godt indrettet og vil inkludere både gulvvarme, håndklædetørrer og opbevaringsplads. På badeværelset vil der således også blive klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed medfølger der ydermere et depotrum til opbevaring.

Lejligheden er ledig fra den 1. februar 2021.

Fremvisning sker torsdag den 14. januar kl. 16.00 efter forudgående tilmelding.