Falkenborgvej 1C, 12. dør 5, Frederikssund

Falkenborgvej 1C, 12. dør 5, Frederikssund
79,8
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-241-2
9.977,14 DKK
Rum: 2
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 9.977,14 DKK
Depositum: 29.931,42 DKK
Aconto varme: 500,00 DKK
Aconto vand: 300,00 DKK

Tårnet på Falkenborgvej 1C er en nybygget ejendom fra 2021, og vi har nu fået en ledig 2 værelses lejlighed på 12. sal med flot udsigt over byen, fjorden, Nordskoven!

Ejendommen, som ligger centralt i Frederikssund, indeholder elevator, og der er mulighed for parkering på den fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejligt grønt område, hvor der er legeplads, grillhytte og fælles borde/bænkesæt mv.  Her er der rig mulighed for leg og sjov for børnene og hygge for de voksne. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden:

I lejligheden er der lagt flotte egetræsgulve. Lejligheden indeholder et soveværelse samt en stor lys stue, som ligger med udsigt mod nord/øst.

Køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen, er udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårdhvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er godt indrettet og har gulvvarme, håndklædetørrer og skabsplads. På badeværelset vil der således også blive klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed medfølger der ydermere et depotrum i kælderen på ca. 3 m2.

Lejligheden er ledig fra den 15. september 2022.

Fremvises efter aftale.