Falkenborgvej 1C, 12. dør 4, Frederikssund

Falkenborgvej 1C, 12. 4, Frederikssund
90,8
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-240
11.352,14 DKK
Rum: 3
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 11.352,14 DKK
Depositum: 34.056,43 DKK
Aconto varme: 500,00 DKK
Aconto vand: 250,00 DKK

Byggeriet af Tårnet på Falkenborgvej 1C er netop afsluttet, og vi har nu fået en ledig 3 værelses lejlighed på 12. sal med fantastisk udsigt over fjorden!

Ejendommen, som ligger centralt i Frederikssund, indeholder elevator, og der er mulighed for parkering på den fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejligt grønt område, hvor der er etableret ny legeplads med pannabane samt outdoor træningsområde. Her er der rig mulighed for leg og sjov for børnene og gode træningsmuligheder for de voksne. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden

I lejligheden er der lagt flotte egetræsgulve. Lejligheden indeholder to gode værelser samt en stor lys stue, som ligger mod nord/vest.

Køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen, er udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårdhvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er godt indrettet og har gulvvarme, håndklædetørrer og skabsplads. På badeværelset vil der således også blive klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed medfølger der ydermere et depotrum til opbevaring.

Lejligheden er meget velegnet som dele lejlighed.

Lejligheden er ledig fra den 1. august 2021.

Mulighed for indskudsfri lejebolig med KEYHOLE: Som noget nyt har vi indgået samarbejde med virksomheden Keyhole omkring indskudsfri lejebolig. Det betyder at du kan leje en lejlighed hos os uden at betale depositum eller forudbetalt leje med hjælp fra Keyhole, som stiller garanti for et beløb svarende til hvad du skulle have betalt til os i depositum og forudbetalt leje. Hos Keyhole betaler lejer et oprettelsesgebyr og en lav månedlig ydelse som løber sideløbende med lejeforholdet hos os og lejer skal ved fraflytning kun betale de faktiske istandsættelsesomkostninger. For at benytte Keyhole, er det et krav at lejer ikke er registreret i RKI. Læs mere på www.usekeyhole.com eller kontakt Nima for at høre nærmere om dine muligheder.