Falkenborgvej 1C, 11. dør 2, Frederikssund

Falkenborgvej 1C, 11. dør 2., Frederikssund
100,3
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-233-6
12.330,65 DKK
Rum: 3
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 12.330,65 DKK
Depositum: 36.991,95 DKK
Aconto varme: 600,00 DKK
Aconto vand: 400,00 DKK

Tårnet på Falkenborgvej 1C er en nybygget ejendom fra 2021, og der er nu blevet en ledig 3 værelses lejlighed på 11. sal med fantastisk udsigt over byen og Roskilde fjord!

Ejendommen, som ligger centralt i Frederikssund, indeholder elevator, og der er mulighed for parkering på den fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejligt grønt område, hvor der er etableret ny legeplads med pannabane samt outdoor træningsområde. Her er der rig mulighed for leg og sjov for børnene og gode træningsmuligheder for de voksne. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden

I lejligheden er der lagt flotte egetræsgulve. Lejligheden indeholder to gode værelser samt en stor lys stue, som ligger med udsigt mod syd/vest. Her har du flot panoramaudsigt over fjorden.

Køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen, er udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårdhvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er godt indrettet og har gulvvarme, håndklædetørrer og skabsplads. På badeværelset vil der således også blive klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed medfølger der ydermere et depotrum til opbevaring.

Lejligheden er meget velegnet som dele lejlighed.

Lejligheden er ledig fra den 1. november 2022.

Fremvisning efter aftale.