Falkenborgvej 1C, 1. dør 4, Frederikssund

Falkenborgvej 1C, 1. 4, Frederikssund
90,8
Ledig fra: 04/01/2021
Lejenummer: 1-100-185
9.649,32 DKK
Rum: 3
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Nej
Forudbetalt leje: 9.649,32 DKK
Depositum: 28.947,96 DKK
Aconto varme: 500,00 DKK
Aconto vand: 200,00 DKK

Moderne og flot treværelses lejlighed i nyt højhusprojekt

Velkommen til et nyt spændende byggeri centralt i Frederikssund og med mulighed for unik udsigt.

Byggeriet for Tårnet på Falkenborgvej 1C er i fuld gang, og der kommer i alt 68 nye, moderne og lækre lejligheder fordelt på hele 14 etager.

Denne lejlighed består af et badeværelse, to soveværelser og køkkenalrum med stue i forlængelse.

Køkkenet er et vinkelkøkken med god skabsplads og emhætte. Der er plads til opsætning af komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke.

Badeværelset er godt indrettet og vil inkludere både gulvvarme, håndklædetørrer og opbevaringsplads. På badeværelset vil der således også blive klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden har flotte egetræsgulve og er isoleret i forhold til de nyeste krav. Herudover er der etableret et nyt og forbedret ventilationssystem med såvel ind- som udblæsning.

Til lejligheden medfølger et depotrum til opbevaring.

Ejendommen vil indeholde elevator, og der vil være gode parkeringsmuligheder. Der vil være en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejlig grønt område, hvor der er etableret en ny legeplads med pannabane samt outdoor træningsområde. Her er der rig mulighed for leg og sjov for børnene og gode træningsmuligheder for de voksne. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.