Falkenborgvej 1B, 2. dør 7, Frederikssund

Falkenborgvej 1B, 2. 7, Frederikssund
80
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-103
10.125,41 DDK
Rum: 3
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Ja
Forudbetalt leje: 10.125,41 DDK
Depositum: 30.376,23 DDK
Aconto varme: 500,00 DDK
Aconto vand: 200,00 DDK

Stor 3 værelses lejlighed med altan udlejes

Stuens facade vender ud mod byparken, hvor der er en stor sydvestvendt altan på 6m2. Lejligheden er indrettet med to værelser, stue og køkken i alrum og et badeværelse. I lejligheden er der egetræsgulve og et ventilationsanlæg med såvel ind- som udblæsning.  Hver kvadratmeter i lejligheden er nøje gennemtænkt.

Køkkenet er et vinkelkøkken med god skabsplads, emhætte og plads til komfur. På modstående væg er der et kosteskab og plads til en opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er med gulvvarme, og der medfølger en håndklædetørrer og et skab. På badeværelset er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden medfølger der et depotrum på 3 m2.

Ved Falkenborgvej-lejlighederne er der en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Lejligheden ligger i forlængelse af Frederikssund bypark, som er et skønt grønt område med ny legeplads, hvor der må grilles, spille bold m.m.

Det er ikke tilladt at have husdyr.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden er ledig fra d. 1. april 2021.

Fremvisning sker torsdag den 28. januar kl. 16:00 efter forudgående tilmelding.