Falkenborgvej 1B, 3. dør 1, Frederikssund

Falkenborgvej 1B, 3. dør 1, Frederikssund
73
Ledig fra:
Lejenummer: 1-100-109
9.239,45 DKK
Rum: 3
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Husdyr: Ej tilladt
Altan: Ja
Forudbetalt leje: 9.239,45 DKK
Depositum: 27.718,35 DKK
Aconto varme: 500,00 DKK
Aconto vand: 200,00 DKK

3 værelses lejlighed med altan udlejes

Stuens facade vender ud mod byparken, hvor der er en stor sydvestvendt altan på 6m2. Lejligheden er indrettet med to værelser, stue og køkken i alrum og et badeværelse. I lejligheden er der egetræsgulve og et ventilationsanlæg med såvel ind- som udblæsning.  Hver kvadratmeter i lejligheden er nøje gennemtænkt.

Køkkenet er et vinkelkøkken med god skabsplads, emhætte og plads til komfur. På modstående væg er der et kosteskab og plads til en opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

Badeværelset er med gulvvarme, og der medfølger en håndklædetørrer og et skab. På badeværelset er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden medfølger der et depotrum på 3 m2.

Ved Falkenborgvej-lejlighederne er der en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der sørget for, at der en ladeløsning til elbiler.

Lejligheden ligger i forlængelse af Frederikssund bypark, som er et skønt grønt område med ny legeplads, hvor der må grilles, spille bold m.m.

For at komme i betragtning til en lejlighed, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden er ledig fra d. 1. september 2020.

Fremvisning sker onsdag d. 29/7-2020 efter forudgående aftale.