Ekstra plads

Skal du flytte, og har du brug for midlertidig opbevaring af dine ting? Eller er der ikke plads i lejligheden til dine ski, din pladesamling eller vinterøjet?

Rabat på leje
Hos vores søstervirksomhed -lagerhotellet Blue Box- kan du leje ekstra plads. Her kan du nemt og sikkert opmagasinere dine ting. Som lejer hos NIMA, får du tilmed 15 procent rabat på leje de første tre måneder hos Blue Box.

Boxe
Hos Blue Box kan du leje boxe i fire størrelser – fra 3,3 m2 til 13,8m2 med op til 2,39 meter til loftet. Vi har både boxe stående inden- og udendørs, alt efter om du har behov for opvarmet eller uopvarmet opbevaring. Har du ting, som ikke kan tåle frost eller fugt, anbefales det at du lejer en indendørs box. De er placeret i en lagerhal, hvor der altid er mindst seks grader.

Nemt og sikkert
Uanset om du lejer en indendørs eller udendørs box, er det altid nemt at komme til dine ting, og du kan låne en trækvogn til at transportere dine ting til og fra boxen. Du har adgang til din box 24 timer i døgnet – alle ugens syv dage, og sikkerheden er i top på Blue Box´ lagerhotel, der er videoovervåget.

LÆS MERE på Blue Box hjemmeside